32 tot 40 uur, Leeuwarden

Nou, als je hiér geen energie van krijgt… Want hoe inspirerend is het om actief te werken aan het hoog houden van het plezier bij Bomondo/CMCG? En om nog meer verbinding te realiseren binnen ons team? Hoe je dat precies doet, en hoe je het combineert met je administratieve taken en de ondersteuning van Remco, bepaal je zelf. Want ook dat is mooi: je richt deze splinternieuwe functie van bureaumanager zelf in.

Wat ga je doen?

We kunnen beter vragen: wat doe je eigenlijk niét? Je takenpakket bij ons communicatieadviesbureau in Leeuwarden is hartstikke breed. We hebben een supermooi klantportfolio en werken samen met onze opdrachtgevers aan uiteenlopende projecten. Wie het overzicht heeft? Jij! Samen met de projectmanagers houd je in de gaten wie waar mee bezig is en wie wat nodig heeft. Denk je dat een creatief overleg nodig is om een project verder te brengen? Dan regel je dit en sluit je eventueel ook zelf aan.

Tegelijkertijd weet en voel je wat er in het team speelt. Loopt iemand even vast? Heeft een junior collega hulp nodig? Of speelt er iets op persoonlijk vlak? Ook in deze tijd waarin we veel thuiswerken heb jij dagelijks contact met je collega’s. Om een planning af te stemmen, iets bij te sturen of gewoon eens te babbelen. Bijkletsen onder werktijd? Jazeker, dat is juist jouw taak: verbinding en samenwerking stimuleren en zorgen voor een positieve vibe. Door een fusie en corona hebben we best een uitdagende periode achter de rug. Tijd om weer positief vooruit te kijken en er als team voor te gaan. Jij vervult hierin een spilfunctie.

Begrijp je nu waarom we uitkijken naar je komst? Jij ontzorgt ons op operationeel, secretarieel én P&O-gebied. Heb je ook nog digitale skills en kun je ons helpen met online projectmanagement? Helemaal mooi meegenomen. We bieden je de kans je hierin te ontwikkelen.

Dit bieden we jou

  • Een goed salaris, gebaseerd op je kennis en ervaring.
  • In eerste instantie een jaarcontract, met de bedoeling deze om te zetten in een vaste aanstelling.
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid in je functie, en de ruimte om jezelf te ontwikkelen.
  • Flexibiliteit: wil je een keer wat later beginnen of eerder weg? In overleg is veel mogelijk.
  • Een plekje in een creatief en gedreven team bij ons snelgroeiende bureau. En niet te vergeten: op een inspirerende omgeving binnen ons kantoor op de Media en Innovatie Campus in het centrum van Leeuwarden. Een bruisende locatie waar creativiteit en talent samen komen.
  • De kans om snel een netwerk op te bouwen. Zo heb je dagelijks contact met onze klanten door heel Nederland.

Dit ben jij

Als het aanspreekpunt voor collega’s voor werk- én persoonlijke aangelegenheden ben je open en toegankelijk. Iedereen klopt makkelijk bij je aan, waarna je doortastend met oplossingen komt. Tegelijkertijd spreek je de taal van onze artdirectors en communicatieadviseurs en kun je de werkprocessen optimaliseren. Ook kun je goed schakelen op het niveau van management en directie bij onze opdrachtgevers en hun wensen vertalen naar projecten. Daarnaast ben je een teamplayer die ook prima zelfstandig werkt: je pakt taken op nog voordat iemand anders heeft gezien dat die er lagen. Verder heb je:

  • Hbo-niveau.
  • Enkele jaren relevante ervaring. Bijvoorbeeld bij een soortgelijk bureau als communicatie- of marketingmedewerker of managementondersteuner.
  • Bij voorkeur kennis van of affiniteit met online marketing.

Dit zijn wij

Bij communicatieadviesbureau Bomondo/CMCG werken in totaal 20 ontdekkers, bedenkers en makers die geloven in een mooiere en betere wereld voor mens, dier en milieu. Onze kracht? De diversiteit in ons team als het gaat om onder meer ervaring en persoonlijkheid. We vullen elkaar in een prettige en informele sfeer goed aan. Samen gaan we voor duurzaam gefocuste ondernemers, sterke merken en langdurige, vruchtbare relaties. Voor én met onze opdrachtgevers in de sectoren food, industrie, overheid en zorg ontwikkelen we marketing- en communicatieconcepten die we regionaal, nationaal en internationaal uitrollen. We hebben het mooiste klantportfolio van Nederland, al zeggen we het zelf. Benieuwd? Neem een kijkje op onze website www.bomondo.nl of www.wijzijncmcg.nl.

Word onze bureaumanager/managementondersteuner

Zie jij jezelf wel werken bij Bomondo/CMCG? Stuur je cv en motivatie naar Remco Voorn, via remco@bomondo.nl. Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel dan even met 0513-656999.